USLUGE

Planiranje

Program radova za realizaciju projekta (Baseline)

Ulazeći u sve detalje projekta, svih preduslova za izgradnju, ključnih datuma, nabavke i izrade projekte dokumentacije, napravićemo detaljan plan radova i za potrebe investitora i za potrebe izvođača. Program radova će sadržati sve ključne datume i obaveze svih učesnika- projektanata, izvođača, investitora.

Program radova za tender

Naš tim je specijalizovan za pripremu tenderskog programa sa stanovišta izvođača radova kako bi pravovremeno uočili realan rok završetka projekta. Uz detaljne analize i iskustvene norme na vreme možemo sagledati sve korake u fazi pre izgradnje kako bi vaša ponuda bila kompletna i precizna. Uz sve to, programi će ispunjavati sve neophodne standarde i ugovorne zahteve investitora.

Kontrola realizacije projekta

Kontinualnim razvojem programa za reailizaciju i njegovim ažuriranjem na dvonedeljnom nivou predvidećemo sva moguća kašnjenja, a nakon toga predložiti korektivne mere. Time ćemo pomoći timu na gradilištu da se skoncentriše na kritične aktivnosti, a timu za tehničku pripremu da pravovremeno obezebedi sve preduslove za izvođenje radova. Nedeljnim izveštavanjem daćemo Vam prave informacije i realan status izgradnje objekta.

Analize kašnjenja

Plan1st nudi usluge izrade analiza kašnjenja za svrhu prevazilaženja građevinskih sporova. Korišćenjem retroaktivnih i proaktivnih najsavremenijih metoda napravićemo detaljnu analizu kašnjenja, a time Vam pomoći da rešite spor i otklonite sve nedoumice oko produžetka roka za završetak radova, kao i naknadnih troškova.

Procena troškova

Naš tim je specijalizovan za izradu plana troškova u skladu sa različitim nivoom detaljnosti projektne dokumentacije. Za Vas ćemo pripremiti interktivne formate procene troškova u skladu sa izborom materijala i različitih sistema i metodologija građenja kako bi pravovremeno doneli odluke važne za realizaciju projekta.

Nadzor

Naš tim licenciranih inženjera će vam kroz nadzor tokom izvođenja radova pomoći da uspešno realizujete vaš projekat, a uz poštovanje svih standarda i propisa. Uz unapred obezbeđene procedure za kontrolu kvaliteta, obezbedićemo da vaš projekat bude realizovan u skladu sa svim ugovornim specifikacijama i međunarodno priznatim standardima.

KONTAKT

office@plan1st.rs

Knićaninova 5, Beograd

Ako želite da ubrzate i obezbedite sigurnu realizaciju Vašeg projekta, uz maksimiziranje efikasnosti na svim nivoima, kontaktirajte nas.